Nathan Bugh

 

Nathan “Soft Shoe” Bug presenta un estil, una rítmica i moviment del jazz a l’escenari, a la pantalla completament únic. Com a competidor internacional, Nathan ha pres el 1er lloc en Lindy Hop, Slow Dance, Solo Charleston, Team, Jill & Jack i altres divisions com en Cabaret. Es un dels concursants en solo-jazz més eminents del món, després d’haver guanyat títols com el Lindy Showdown (2012) i el Campionat Internacional de Lindy Hop (2014).

Ha actuat al Carnegie Hall, amb Josie Say i l’orquestra dels esclats de Nova York; i en el famós Teatre Apollo de Harlem, com a part del centenari de Frankie Manning. Va ballar en les noces de “Gran Gatsby” de David Tutera, sèrie de televisió, “El meu casament Fira;” i el de Foxx “Fox i Amics del Nadal”, amb George Gee. També ha aparegut en diversos vídeos, incloent el Weepies, “Be. . el meu Honey Pie.

Té la seva seu a Nova York, on és el director artístic de la Syncopated City Dance Company, amb els que van ser campions en la categoria TEAM en ILHC 2005.

 

CharlestonTriptic1